Family pack 3

A NOVIRBAC erős természetes vírusellenes és antibakteriális hatással rendelkezik, ezért különösen hatékony a napjainkban ismert, életminőségünket hátrányosan befolyásoló fertőző vírusok ellen.

A NOVIRBAC EXTRA erős természetes vírusellenes és antibakteriális hatással rendelkezik, megnövelt hatóanyaggal és felszívódást elősegítő kiegészítéssel, ezért különösen hatékony a napjainkban ismert, életminőségünket hátrányosan befolyásoló fertőző vírusok ellen.

19 050 Ft

Minőség mindenek előtt

Étrend-kiegészítő termékcsaládunk előállításával és piacra bocsájtásával nem titkolt célunk az egészségmegőrzés hangsúlyozásának fontossága mellett, korunk legnagyobb és legveszélyesebb kihívásainak mérséklése, vagyis egy megfelelő alternatíva létrehozása a bennünket körülvevő, az egészségünket veszélyeztető környezeti kihívásokra.

A Valid best4you termékek 100 %-ban természetes összetevőkből állnak. Már az előállítás és a gyártása során elsődleges követelmény, hogy bizonyíthatóan természetbarát és újrahasznosítható alapanyagokat használjunk, valamint a kivitelezés során védjük és vigyázzuk természetes környezetünket.

Alapanyagainkat kizárólag olyan beszállítóktól vásároljuk, akik a legmagasabb minőségi és termékbiztonsági engedélyekkel rendelkeznek, valamint teljesítik a velük szemben támasztott rendkívül magas minőségi követelményeket.

Termékeink csomagolása a legszigorúbb HACCP követelmények mellett történik, így minden egyes termékünkben garantáljuk az összetevők és hatóanyagok pontos betartását.

Külföldi laboratóriumunkban termékeinket rendkívül szigorú ellenőrző vizsgálatoknak vetjük alá, kizárva a legcsekélyebb minőségi kockázatot.

Termékeink jótékony hatását klinikai tapasztalatok és elégedett vásárlóink pozitív visszajelzései bizonyítják, melyekről minden kedves érdeklődő itt tájékozódhat bővebben.

Termékleírás

Leírás

A Family pack 3 tartalmazza a Novirbac és Novirbac extra étrend-kiegészítőinket.

 

A Novirbac kapszulában (Illicium verum) a hatóanyagok (csillagánizs kivonat) por formában vannak jelen, ezen felül hidroxi-propil-metil-cellulóz növényi eredetű a csomagoló kapszula.

A csillagánizs (Illiciumverum) a Schisandraceae családba tartozó Illicium nemzetség legismertebb növényfaja.  

Rendszertanilag távol áll az ánizstól, de zamatuk hasonló, ám csillagánizs illata és íze kissé erőteljesebb. Neve termésének alakjára utal, amely nyolc, sugarasan elhelyezkedő tüszőből áll, s bennük egy-egy 3-4 mm nagyságú mag fejlődik.

A hagyományos kínai orvoslás évezredes tudás birtokában ajánlja megfázásra, reumatikus fájdalmak enyhítésére, fertőzések kezelésére, görcsoldásra. Szélhajtó, ízjavítóhatása miatt, ugyanakkor gyomorerősítő és étvágyjavító is egyben. Hosszútávon szedve normalizálja a pajzsmirigy működését.

A modern orvoslás a vírusok elleni hatóanyagként lát benne nagy lehetőséget. Megfigyelték, illetve kísérletekkel igazolták, hogy ha a szervezetben nagyobb mennyiségben van jelen, akkor a napjainkban ismert, életminőségünket hátrányosan befolyásoló fertőző vírusok nagyon gyorsan pusztulnak.

A tamiflu nevű influenza elleni egyetlen működőképes antivirális gyógyszer hatóanyaga például a növényből előállítható sikimidsav. 

 A kutatók egyöntetű véleménye, hogy az influenza és más járványszerű vírusok egyik legbiztosabb ellenszere lehet.

További információk a Novirbac étrend-kiegészítőről, IDE KATTINTVA érhető el.

 

A Novirbac extra a hagyományos novirbac terméktől abban különbözik, hogy megnövelt hatóanyagtartalommal töltöttük fel és egy különleges eljárással hatásosabbá tettük a hatóanyag felszívódását, ezzel gyorsabb és intenzívebb vírusölő hatást értünk el.

Összetevők: 

A kapszulában a hatóanyagok por formában vannak jelen:

Csillagánizs kivonat

Tömjén kivonat   

Ezeken felül hidroxi-propil-metil-cellulóz növényi eredetű csomagoló kapszula.

További információk a Novirbac extra étrend-kiegészítőről, IDE KATTINTVA érhető el.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Family pack 3” értékelése elsőként

Kapcsolódó termékek