Family pack 4

A NOVIRBAC erős természetes vírusellenes és antibakteriális hatással rendelkezik, ezért különösen hatékony a napjainkban ismert, életminőségünket hátrányosan befolyásoló fertőző vírusok ellen.

A PURELYMPH az ér és nyirokrendszer tisztítására, általános egészségi és energiaszint emelésére szolgáló, természetes kivonatokat tartalmazó készítmény.

41 910 Ft

Minőség mindenek előtt

Étrend-kiegészítő termékcsaládunk előállításával és piacra bocsájtásával nem titkolt célunk az egészségmegőrzés hangsúlyozásának fontossága mellett, korunk legnagyobb és legveszélyesebb kihívásainak mérséklése, vagyis egy megfelelő alternatíva létrehozása a bennünket körülvevő, az egészségünket veszélyeztető környezeti kihívásokra.

A Valid best4you termékek 100 %-ban természetes összetevőkből állnak. Már az előállítás és a gyártása során elsődleges követelmény, hogy bizonyíthatóan természetbarát és újrahasznosítható alapanyagokat használjunk, valamint a kivitelezés során védjük és vigyázzuk természetes környezetünket.

Alapanyagainkat kizárólag olyan beszállítóktól vásároljuk, akik a legmagasabb minőségi és termékbiztonsági engedélyekkel rendelkeznek, valamint teljesítik a velük szemben támasztott rendkívül magas minőségi követelményeket.

Termékeink csomagolása a legszigorúbb HACCP követelmények mellett történik, így minden egyes termékünkben garantáljuk az összetevők és hatóanyagok pontos betartását.

Külföldi laboratóriumunkban termékeinket rendkívül szigorú ellenőrző vizsgálatoknak vetjük alá, kizárva a legcsekélyebb minőségi kockázatot.

Termékeink jótékony hatását klinikai tapasztalatok és elégedett vásárlóink pozitív visszajelzései bizonyítják, melyekről minden kedves érdeklődő itt tájékozódhat bővebben.

Termékleírás

Leírás

A Family pack 4 tartalmazza a Novirbac és Purelymph étrend-kiegészítőinket.

 

A Novirbac kapszulában (Illicium verum) a hatóanyagok (csillagánizs kivonat) por formában vannak jelen, ezen felül hidroxi-propil-metil-cellulóz növényi eredetű a csomagoló kapszula.

A csillagánizs (Illiciumverum) a Schisandraceae családba tartozó Illicium nemzetség legismertebb növényfaja.  

Rendszertanilag távol áll az ánizstól, de zamatuk hasonló, ám csillagánizs illata és íze kissé erőteljesebb. Neve termésének alakjára utal, amely nyolc, sugarasan elhelyezkedő tüszőből áll, s bennük egy-egy 3-4 mm nagyságú mag fejlődik.

A hagyományos kínai orvoslás évezredes tudás birtokában ajánlja megfázásra, reumatikus fájdalmak enyhítésére, fertőzések kezelésére, görcsoldásra. Szélhajtó, ízjavítóhatása miatt, ugyanakkor gyomorerősítő és étvágyjavító is egyben. Hosszútávon szedve normalizálja a pajzsmirigy működését.

A modern orvoslás a vírusok elleni hatóanyagként lát benne nagy lehetőséget. Megfigyelték, illetve kísérletekkel igazolták, hogy ha a szervezetben nagyobb mennyiségben van jelen, akkor a napjainkban ismert, életminőségünket hátrányosan befolyásoló fertőző vírusok nagyon gyorsan pusztulnak.

A tamiflu nevű influenza elleni egyetlen működőképes antivirális gyógyszer hatóanyaga például a növényből előállítható sikimidsav. 

 A kutatók egyöntetű véleménye, hogy az influenza és más járványszerű vírusok egyik legbiztosabb ellenszere lehet.

További információk a Novirbac étrend-kiegészítőről, IDE KATTINTVA érhető el.

 

Purelymph kapszula  öt alkotórészből áll. Ezek teljesen organikus és vegyszermentes gyártás során megfelelő arányba kerülnek bele a kapszulába, hogy annak hatásait szervezetünk teljesen és biztonságosan értékesíthesse. A kapszula alapanyagai nem szimpla keveréssel, hanem biológiai és kémiai kötéssel kapcsolódnak egymáshoz. Ellenkező esetben nem lenne meg a szükséges pozitív hatás. A keverés arányát és a kötések jellegét szakmai titokként kezeljük.

Összetevők: 

A kapszulában a hatóanyagok por formában vannak jelen:

Szója lecitin 

gyömbér gyökér kivonat (Zingiber officinale)

tengerifű kivonat (Alaria esculenta) 

sztevia kivonat (szteviol-glikozidok)

tömjén kivonat   

Ezeken felül hidroxi-propil-metil-cellulóz növényi eredetű csomagoló kapszula.

További információk a Purelymph étrend-kiegészítőről, IDE KATTINTVA érhető el.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Family pack 4” értékelése elsőként

Kapcsolódó termékek