Novirbac

A NOVIRBAC erős természetes vírusellenes és antibakteriális hatással rendelkezik, ezért különösen hatékony a napjainkban ismert, életminőségünket hátrányosan befolyásoló fertőző vírusok ellen.

7 620 Ft

Minőség mindenek előtt

Étrend-kiegészítő termékcsaládunk előállításával és piacra bocsájtásával nem titkolt célunk az egészségmegőrzés hangsúlyozásának fontossága mellett, korunk legnagyobb és legveszélyesebb kihívásainak mérséklése, vagyis egy megfelelő alternatíva létrehozása a bennünket körülvevő, az egészségünket veszélyeztető környezeti kihívásokra.

A Valid best4you termékek 100 %-ban természetes összetevőkből állnak. Már az előállítás és a gyártása során elsődleges követelmény, hogy bizonyíthatóan természetbarát és újrahasznosítható alapanyagokat használjunk, valamint a kivitelezés során védjük és vigyázzuk természetes környezetünket.

Alapanyagainkat kizárólag olyan beszállítóktól vásároljuk, akik a legmagasabb minőségi és termékbiztonsági engedélyekkel rendelkeznek, valamint teljesítik a velük szemben támasztott rendkívül magas minőségi követelményeket.

Termékeink csomagolása a legszigorúbb HACCP követelmények mellett történik, így minden egyes termékünkben garantáljuk az összetevők és hatóanyagok pontos betartását.

Külföldi laboratóriumunkban termékeinket rendkívül szigorú ellenőrző vizsgálatoknak vetjük alá, kizárva a legcsekélyebb minőségi kockázatot.

Termékeink jótékony hatását klinikai tapasztalatok és elégedett vásárlóink pozitív visszajelzései bizonyítják, melyekről minden kedves érdeklődő itt tájékozódhat bővebben.

Termékleírás

Leírás

NOVIRBAC kapszula (Illicium verum)

Összetevők:
A kapszulában a hatóanyagok por formában vannak jelen:

Csillagánizs kivonat

Ezeken felül hidroxi-propil-metil-cellulóz növényi eredetű csomagoló kapszula.

A csillagánizs (Illiciumverum) a Schisandraceae családba tartozó Illicium nemzetség legismertebb növényfaja.

Rendszertanilag távol áll az ánizstól, de zamatuk hasonló, ám csillagánizs illata és íze kissé erőteljesebb. Neve termésének alakjára utal, amely nyolc, sugarasan elhelyezkedő tüszőből áll, s bennük egy-egy 3-4 mm nagyságú mag fejlődik.

A hagyományos kínai orvoslás évezredes tudás birtokában ajánlja megfázásra, reumatikus fájdalmak enyhítésére, fertőzések kezelésére, görcsoldásra. Szélhajtó, ízjavítóhatása miatt, ugyanakkor gyomorerősítő és étvágyjavító is egyben. Hosszútávon szedve normalizálja a pajzsmirigy működését.

A modern orvoslás a vírusok elleni hatóanyagként lát benne nagy lehetőséget. Megfigyelték, illetve kísérletekkel igazolták, hogy ha a szervezetben nagyobb mennyiségben van jelen, akkor a napjainkban ismert, életminőségünket hátrányosan befolyásoló fertőző vírusok nagyon gyorsan pusztulnak.

A tamiflu nevű influenza elleni egyetlen működőképes antivirális gyógyszer hatóanyaga például a növényből előállítható sikimidsav.

A kutatók egyöntetű véleménye, hogy az influenza és más járványszerű vírusok egyik legbiztosabb ellenszere lehet.

 

Adagolása:

Alapesetben: általános, vagy időszakos vírusos fertőzések megelőzésére naponta 3X1 szem javasolt. Ha esetleg olyan helyre készülünk, ahol nagyobb a fertőzésveszély (vásárlás, közösségi programok, kórház, rendelő intézet, stb.) előtte egy órával vegyünk be 2 szemet.

A Csillagánizs kapszula nagyon nagy mennyiségben sem káros és nem okoz mellékhatásokat! (Nem lehet túladagolni!)

Teljesen tiszta gyártási eljárással készült, vegyszer és tartósítószermentes termék!

Tartalma dobozonként: Bio Csillagánizs kapszula: 100 db

A csomag tartalma: 100 kapszula, egyenként 600 mg hatóanyag tartalommal.

Nettó tömeg: 71 g (600 mg hatóanyag + 110 mg kapszula) (1 kapszula súlya = ±710 mg)

Tárolás: Száraz és sötét helyen, szobahőmérsékleten tárolandó. Kisgyermekektől elzárva tartandó. Óvja a közvetlen napfénytől.

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Fogyasztása nem ajánlott várandós és szoptató anyáknak, gyermekeknek. A termék nem szolgálja bizonyos betegségek megelőzését vagy gyógyítását.

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson feltüntetve.

Forgalmazza: GaO C-PS s r.o. , Jánošíkova 4. 986 01 Fiľakovo, Szlovákia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Novirbac” értékelése elsőként

Kapcsolódó termékek