Potevit

A POTEVIT erős, természetes összetevőkből összeállított afrodiziakum és potencianövelő hatással bíró készítmény.

11 430 Ft

Minőség mindenek előtt

Étrend-kiegészítő termékcsaládunk előállításával és piacra bocsájtásával nem titkolt célunk az egészségmegőrzés hangsúlyozásának fontossága mellett, korunk legnagyobb és legveszélyesebb kihívásainak mérséklése, vagyis egy megfelelő alternatíva létrehozása a bennünket körülvevő, az egészségünket veszélyeztető környezeti kihívásokra.

A Valid best4you termékek 100 %-ban természetes összetevőkből állnak. Már az előállítás és a gyártása során elsődleges követelmény, hogy bizonyíthatóan természetbarát és újrahasznosítható alapanyagokat használjunk, valamint a kivitelezés során védjük és vigyázzuk természetes környezetünket.

Alapanyagainkat kizárólag olyan beszállítóktól vásároljuk, akik a legmagasabb minőségi és termékbiztonsági engedélyekkel rendelkeznek, valamint teljesítik a velük szemben támasztott rendkívül magas minőségi követelményeket.

Termékeink csomagolása a legszigorúbb HACCP követelmények mellett történik, így minden egyes termékünkben garantáljuk az összetevők és hatóanyagok pontos betartását.

Külföldi laboratóriumunkban termékeinket rendkívül szigorú ellenőrző vizsgálatoknak vetjük alá, kizárva a legcsekélyebb minőségi kockázatot.

Termékeink jótékony hatását klinikai tapasztalatok és elégedett vásárlóink pozitív visszajelzései bizonyítják, melyekről minden kedves érdeklődő itt tájékozódhat bővebben.

Termékleírás

Leírás

POTEVIT potencianövelő kapszula

POTEVIT potencianövelő kapszula  négy alkotórészből áll. Ezek teljesen organikus és vegyszermentes gyártás során megfelelő arányban kerülnek bele a kapszulába, hogy annak hatásait szervezetünk teljesen és biztonságosan értékesíthesse. A kapszula alapanyagai nem szimpla keveréssel, hanem biológiai és kémiai kötéssel kapcsolódnak egymáshoz. Ellenkező esetben nem lenne meg a szükséges pozitív hatás. A keverés arányát és a kötések jellegét szakmai titokként kezeljük. 

Összetevők: 

A kapszulában a hatóanyagok por formában vannak jelen:

Szója lecitin 

gyömbér gyökér kivonat (Zingiber officinale)

tengerifű kivonat (Alaria esculenta) 

sztevia kivonat (szteviol-glikozidok)

tömjén kivonat   

Ezeken felül hidroxi-propil-metil-cellulóz növényi eredetű csomagoló kapszula.

 

Biológiai szójamag kivonat – Megtalálható benne rengeteg ásványi anyag (szelén, magnézium, foszfor és cink). Gazdag B-vitaminokban, megtalálható benne az összes E-vitamin és jó K2 vitamin forrás. Ezek mellet olyan fitoösztrogéneket tartalmaz, amik nagyon jó hatással vannak a hormonháztartásunk működésére és természetes ormonalapanyagként jelentősen emelik a libidó szintet.

Gyömbér kivonat – Élénkítő hatásának köszönhetően remek potencianövelő hatással is rendelkezik. Ha fizikai problémák okozzák a merevedési gondot, akkor a legtöbbször az segít, ha könnyebb véráramlást tudunk biztosítani a péniszbe. A rendszeres gyömbér fogyasztás javítja a vérkeringést, segít megnövelni a vér áramlását a nemi szervek területén (is), így a merevedés a szexuális inger hatására könnyebben valósulhat meg. Afrikában a gyömbért már régóta alkalmazzák népszerű afrodiziákumként, sőt még az iszlám vallás legszentebb könyve, a Korán is afrodiziákumként tesz említést a növényre. Fogyasztást követően a gyömbér kivonat megnöveli a szervezet testhőmérsékletét, amely éppen arra a szintre szökik, amekkorára szexuális izgalom hatására is szokott, így a melegedés az agyban szexuális izgalomként realizálódik. 

Tengeri fű kivonat – Tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal és rostokkal. Segíti a nyirokrendszer működését, az erek falát rugalmassá teszi és gyorsítja a véráramlást. Ezáltal jelentősen közreműködik az erős és tartós potencia létrehozásában

Stevia Segít a koleszterinszint normalizálásában, csökkenti a trigliceridek és az LDL koleszterin mennyiségét, míg emeli az úgynevezett „jó” koleszterin, a HDL szintjét. Jótékony hatású az erekre, ezáltal pedig segít a magas vérnyomás csökkentésében és a potencia megtartásában is. 

 

Adagolása:

Hosszútávú szinten tartásra: 2 naponta 2X2 (100 kg-os testsúly felett 3X2) szem bevétele javasolt, lehetőleg étkezések előtt. Ha refluxa van, vagy érzékeny a refluxot kiváltó ételekre akkor étkezés közben vegye be, a hatás úgy is kialakul.

Esetenkénti használat : A szexuális aktus előtt 2-3 órával vegyen be 4 (100 kg-os testsúly felett 5-6 ) szemet. Ha refluxa van, vagy érzékeny a refluxot kiváltó ételekre akkor étkezés közben vegye be!

Fontos: ha ön nem a fentebb megadott cél elérése érdekében kívánja a terméket használni, minden esetben kérje ki szakemberünk tanácsát a ………… telefonszámon, vagy a „részletes használati utasítás” fülre kattintva, ahol e-mail formájában testreszabott adagolási tanáccsal látjuk el.

A POTEVIT potenciafokozó kapszula nagy mennyiségben sem káros és nem okoz tartós mellékhatásokat! Teljesen tiszta gyártási eljárással készült, vegyszer és tarósítószermentes termék!

A csomag tartalma: 36 kapszula, egyenként 650 mg hatóanyag tartalommal 

Nettó tömeg: 27,4 g (650 mg hatóanyag + 110 mg kapszula) (1 kapszula súlya = ±760 mg)

Tárolás: Száraz és sötét helyen, szobahőmérsékleten tárolandó. Kisgyermekektől elzárva tartandó. Óvja a közvetlen napfénytől.

Figyelmeztetés: Az étrendkiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Fogyasztása nem ajánlott várandós és szoptató anyáknak, gyermekeknek. A termék nem szolgálja bizonyos betegségek megelőzését vagy gyógyítását. 

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson feltüntetve.

Forgalmazza: GaO C-PS s r.o. , Jánošíkova 4. 986 01 Fiľakovo, Szlovákia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Potevit” értékelése elsőként

Kapcsolódó termékek